31 March 2015

Homesick ~~ !!

Mata aku tak boleh lelap..
Entah apa yang aku fikir..
Esok aku dah start kerja.
Sekarang ni, kat rumah mak teh.
Baru tadi umi abah hantar.
Guess what? I want back home :'(
I dont know why, but aku macam tak boleh nak berpisah langsung dengan rumah actually with my family.
Mula rindu la.
Badan mula rasa nak demam.
Kepala mula rasa pening.
Mengada kan?
Bau cap kapak dah bilik ni.
Hingus tiba- tiba meleleh..
Aku rasa aku memang kena balik. 
Tolong lah Time Era call aku cepat.
Boleh lah ada alasan untuk aku berhenti dan kerja kat rumah.
Hope sangat aku lepas interview dan tercalon dalam short list diorang..
Aku dah besar tapi perangai..
Arghh! Kisah pulak aku.
I'm still have mom and dad.
That why lah aku nak duduk bawah ketiak diorang selalu.
Aku rindu adik-adik aku.
Walau baru tadi jumpa.
Aku Rindu!
Homesick! arghh.. T_T

Fall ?

Entah apa lah yang akan aku lalui lepas ni.
Mungkin akan jadi sesuatu yang sangat- sangat worse.
Aku di beritahu oleh mak teh.
Ade kerja kosong kat tempat kerja beliau. Cuma, aku takut yang semua akan jadi susah.
I can imagine what will happen tomorrow.
Stay tuned.